Ukraine

Intellias у партнерстві з БФ Сергія Притули придбав безпілотний авіаційний комплекс FlyEye для ЗСУ

News
August 22, 2022

Intellias виповнюється 20! Ця річниця особлива, адже ми не приймаємо подарунки, а робимо їх самі: тим, хто робить сильнішими усіх українців, тим, хто захищає наш дім. Саме тому ми передали Благодійному Фонду Сергія Притули 5.5 млн гривень і придбали для наших захисників безпілотний авіаційний комплекс FlyEye. Сьогодні він уже на передовій у Херсонській області допомагає знешкоджувати ворога.

FlyEye — розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс, розроблений польською компанією WB Electronics. Вони успішно використовуються українськими військовими до і після початку повномасштабного російського вторгнення. Максимальна швидкість безпілотника – до 160 км/год в залежності від погодних умов. Дальність польоту – 50 км, а максимальна висота польоту – 4 км. Стартує безпілотник FlyEye безпосередньо з руки й може нести на собі до 11 кг різноманітного спорядження. Цінується серед військових за ефективний захист від систем радіоелектронної боротьби.

Потреба у безпілотниках на фронті зараз шалена, вони допомагають військовим у розвідці та коригуванні артилерії, а це головна зброя цієї війни. Я дякую всій команді Intellias за шляхетний вчинок, який допоможе ще одному підрозділу працювати ефективніше. 5,5 млн гривень – це великі гроші, які ми конвертуємо у велику допомогу захисникам. І безпілотник FlyEye буде хорошим підсиленням нашим хлопцям і дівчатам на передовій.

Сергій Притула
засновник Благодійного Фонду Сергія Притули

Більше про проєкт у відеозверненні Сергія Притули.

Від початку війни ми всією Intellias командою, а також разом з нашими друзями та партнерами зібрали коштів, різного спорядження та техніки на 30 мільйонів гривень і продовжуємо допомагати.

Компанії Intellias виповнилось 20 років, і в цій ситуації найкращий подарунок для нас зараз – це перемога. Ми сподіваємось, що придбаний нами безпілотний авіаційний комплекс FlyEye, який вже на фронті і виконує свою роботу, допоможе її наблизити. Від початку широкомасштабного вторгнення ми, як компанія та наші спеціалісти і спеціалістки постійно допомагаємо нашим збройним силам, зокрема закупили десятки пікапів та позашляховиків для наших захисників. Україна – наш дім. Ми віримо в перемогу і віримо в ЗСУ. Тому ми не скорочуємо команду в Україні, а розширяємо її, пропонуючи робочі місця українським розробникам та розробницям.

Михайло Пузраков
Executive Chairman та співзасновник Intellias

Ми постійно підтримуємо благодійні фонди та підтримуємо різні підрозділи ЗСУ. Велику частину допомогу скерували на закупівлю дронів, необхідного обладнання і захисного спорядження для військових, модернізацію командного та аналітичного центрів Повітряного командування “Захід”.

А ще ми започаткували власний проєкт «Авто для захисників». Завдяки йому ми придбали та передали на фронт 30 позашляховиків. Також в рамках проєкту Екомобільне Літо, який популяризує екотранспорт, закуповуємо для військових спеціалізовані електробайки, мобільні та непомітні для ворога.

Про БО «Благодійний Фонд Сергія Притули»

Благодійний Фонд Сергія Притули було створено у 2020 році для під час пандемії Covid-19 для допомоги за невійськовими напрямками. У лютому 2022 року, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення, фонд розширив діяльність: було відкрито мілітарний штаб для допомоги військовим та штаб гуманітарної допомоги цивільним. Для ефективного перевезення та зберігання вантажів з усього світу було відкрито 5 логістичних центрів у містах України та 1 центр в Перемишлі (Польща). Головний офіс Фонду знаходиться у Києві.

Зараз мілітарний штаб зосереджений на забезпеченні української армії засобами зв’язку, оптичними пристроями, дронами, БПЛА, транспортом та засобами тактичної медицини для військових.

Гуманітарний штаб надає допомогу цивільним на окупованих територіях і в радіусі 70 кілометрів від лінії фронту. Окремим напрямком штабу є проєкт ‘NEST’, з місією повернути життя до деокупованих містечок і сіл шляхом надання людям безкоштовних модульних будинків на своїй землі.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує 2600 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes та EY Ukraine. Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.