Ukraine

Intellias запускає прокат дитячих велосипедів в своїх офісах в Україні та Польщі

News
September 14, 2022

На наших велопарковках часто можна зустріти велосипеди IntelliPeople, а тепер на них відпочиватимуть ще й мініверсії двоколісних. Віднедавна у львівському, київському та краківському офісі Intellias запрацював прокат велосипедів. Їх можуть орендувати наші спеціалісти для своїх дітей. Маємо різні моделі призначені для дітей від 2 до 12 років. А до велика, який можна орендувати впродовж трьох днів, додаємо ще й захисний шолом.

З початку війни Росії в Україні ми допомогли евакуювати у більш безпечні, західні регіони України понад 1300 людей. 300 спеціалісток Intellias виїхали до Кракова, де також розташований наш розробницький центр. Значна частина команди евакуювалась з дітьми. Наш сервіс прокату велосипедів допоможе маленьким IntelliPeople насолоджуватись поїздками, поки їхні улюблені двоколісні чекають на них вдома. І звісно ж це ще один наш спосіб популяризувати екомобільність та відповідальне батьківство.

Ми в Intellias прагнемо, щоб міські простори були сталими і комфортними. А також щодня працюємо над забезпеченням комфортних умов для наших колег та їхніх родин. Сьогодні чимало спеціалістів та спеціалісток Intellias приїжджають в офіси на велосипедах, дехто приїжджає з дітьми і користується спеціально обладнаними дитячими кімнатами. Тож ми вирішили й надалі продовжувати роботу у цьому напрямку, запустивши прокат велосипедів для дітей. Таким чином, ми об’єднуємо еко-ініціативи з підтримкою батьківства. Ми хочемо бачити наші міста екологічними, тому даємо дітлахам можливість полюбити поїздки велосипедами з самого малечку.

Роман Гапачило
VP, Talent Management в Intellias

Ми регулярно запускаємо нові проєкти у сфері екомобільності, а також підтримуємо наявні ініціативи. Цього літа вже вдруге ми провели кампанію «Екомобільне Літо» – серію тематичних подій, що популяризують сталу мобільність. В рамках кампанії, в Україні та Польщі відбулись кінопоказ, йога для велосипедистів, дискусії про велосипедну інфраструктуру у різних європейських країнах, а також велошкола з представниками велопатруля.

Крім того, у Львові ми організували дитячу Дивогонку – веселі велозмагання та інші розваги для маленьких відвідувачів. Intellias вже двічі здобував звання “Найкращого велопрацедавця” за версією громадської організації U-Cycle.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, з понад 2700 спеціалістів та спеціалісток. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на технологічних рішеннях, автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей в усьому світі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes та EY Ukraine. Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.